الطريقه مختصرة جدآ
اسلقى نص كيلو بطاطس خمس حبات كبار
فى قدر الضغط لمدة 10 دقائق
خليه يبرد ضعى عليه ربع زبدة سايحه
2 صفار بيض
ملح و فلفل اسود
واعجنيها
جهزى 3 صحون كل من
صحن فيه 3 بيضات مخفوقه
صحن بقسماط
صحن دقيق
البسى القفازات البلاستيك او ضعى كيس فى يدك
كى تسهل عليك تكوير البطاطس
ادهنى القفاز او الكيس زيت او ماء
وابداء كورى الين ينتهى المقدار
اول خطوة يوضع فى القيق
ثم البيض
ثم البقسماط ويوضع فى صحن
ويدخل الفريزة لمدة ربع ساعه
والف عافيه